Moara de cereale Sana

Grau, orz, ovaz, porumb, secara sau chiar orez, toate transformate in cea mai fina faina cu ajutorul pietrelor dure si motoarelor puternice.

Ron 0 tax incl.

Rezistenta si durabilitate

excalibur deshidrator 9 tavi

 
 
      Moara de cereale Sana, are pietrele foarte rezistente, compuse dintr-un amestec de ceramica si corindon (duritate 9 pe locul doi dupa diamant pe scara Mohs). Materialele sunt combinate la temperaturi ridicate intr-un cuptor. Combinatia lor este practic indestructibila, nu necesita intretinere sau ascutire, materialele sunt igienice, antiseptice si nu se vor deteriora, chiar si dupa ani de utilizare. Morile SANA sunt asamblate manual in Germania si Austria, si testate fiecare in parte inainte de livrare.

 

Faina de cereale fara supraincalzire

        Prin mentinerea unei temperaturi scazute in timpul procesului de macinare pot fi protejate enzimele, uleiurile aromatice si vitaminele. Moara de cereale Sana are un motor de 360 watt care macina perfect 100 de grame de graunte pe minut. Palnia de alimentare poate primi o data 850 g de cereale, suficiente pentru a pregati o paine de 1 kg. Camera de macinare poate fi deschisa fara instrumente. Motoarele electrice special dezvoltate ofera suficient de mare putere si nu sunt zgomotoase.

deshidrator din materiale de inalta calitate

 

 

Ajustare grad de finete

 
 
      Pentru a schimba granulatia de macinare, utilizatorul pur si simplu roteste palnia de alimentare intr-un sens sau in celalalt. Semintele trebuie sa fie curate fara urme de pietricele sau pamant. Recomandam uscarea completa a cerealelor inainte de macinare. 

 

Recomandare

     Cu Moara Sana puteti sa macinati chiar si boabe uleioase cum ar fi ovaz si soia. Puteti de asemenea macina sare gema sau de mare, condimente, legume uscate, ciuperci uscate sau cafea (boabele sa fie perfect uscate). Evitati macinarea semintelor oleaginoase cum ar fi inul, canepa, dovleacul, floarea soarelui, susan sau mac. Din aceste seminte se obtine ulei, mai rar faina. Daca sunteti interesati de o presa de ulei pentru aceste seminte, pentru uz casnic, puteti vizita https://e-topica.ro/12-storcatoare Pulpa ramasa dupa ce s-a extras uleiul din ea poate fi rasnita in blender sau rasnita de cafea pentru a obtine faina.

macinare grane

 

 

Puteti macina cu ea: 

grau, secara, orz, hrisca, mei, amarant, alac, porumb, orez, legume uscate, ciuperci uscate, cafea, sare. 

Nu este potrivita pentru: 

seminte oleaginoase si ingrediente umede

 

Caracteristici:

  1. Capacitate de macinare fina: 100g/min
  2. Capacitate incarcare in palnia de alimentare: 850 g
  3. Diametrul pietrei de macinare: 85 mm
  4. Putere motor: 360W
  5. Tensiune: 220 - 230V
  6. Nivel de zgomot: cca. 70 dB
  7. Greutate: 8.0 kg
  8. Inaltimea palniei de alimentare: 120 mm
  9. Dimensiuni in mm (H / W / D): 340/170/170
  10. Garanţie: 12 ani

Discover

Related items

Grau, orz, ovaz, porumb, secara sau chiar orez, toate transformate in cea mai fina faina cu ajutorul pietrelor dure si motoarelor puternice.

Ron 0

Top